Vraag en Antwoord

BijzondereZaken.nl

Vraag en Antwoord


Heeft u vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Wellicht staat uw vraag in de FAQ hieronder. Mocht u uw vraag toch niet terugvinden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder! Vragen kunt u altijd mailen naar info@bijzonderezaken.nl en wij zullen u zo snel mogelijk van antwoord voorzien!

- Voor wie is www.bijzonderezaken.nl bedoeld?
BijzondereZaken.nl is een marktplaats voor iedereen. Particulieren én bedrijven kunnen hier hun bijzondere zaken onder de aandacht brengen. Voor zakelijke gebruikers rekenen wij soms een vergoeding, maar voor particulieren is het gebruik helemaal gratis.

- Wat zijn de voordelen van www.bijzonderezaken.nl?
U staat niet zomaar op een marktplaats website. Wij begrijpen dat het aanbod aan marktplaats websites groot is, maar wij kunnen ons onderscheiden. De Bijzondere Zaken keren namelijk wekelijks en maandelijks terug in diverse kranten en bladen. Wij verwijzen iedere keer naar onze Bijzondere Zaken en daardoor hebben wij altijd bezoekers op www.bijzonderezaken.nl. Andere websites moeten zichzelf presenteren via internet, maar wij doen dat ook via printmedia.

- Ben ik met een advertentie goed vertegenwoordigd op het web?
Indien u besluit om een advertentie te plaatsen, dan bent u verzekerd van een mooie plek op het internet. Wij geven u graag tips om het maximale uit de advertentie te halen. Bovendien plaatsen wij vaak adverteerders door op onze Facebookpagina 'Bijzondere Zaken' als zij een leuke bijzondere zaak te melden hebben. Hetzelfde geldt voor onze Twitterpagina @bijz_zaken.

- Welk bedrijf beheert de bijzondere zaken website?
Het bedrijf achter deze marktplaats is media-exploitatiebureau Zadkine Media B.V., gevestigd te Schiedam. Sinds 1992 verzorgen wij diverse rubrieken en diverse kranten en bladen. Dit geldt ook voor de 'bijzondere zaken'. Wij zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 24198648. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.zadkinemedia.nl

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.