Aangeboden: Uw balkon bij appartement in LA MATA aan strand | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Uw balkon bij appartement in LA MATA aan strand

Omschrijving:

UW appartement in La Mataen onze code: UWCASA-4337

Dit te renoveren appartement in La Mata vindt u op maar 200 meter van het strand. U hoeft uw boodschappen niet met de trap mee omhoog te nemen. De lift brengt u tot op de eerste verdieping. Deze woning bevat 2 gezellige slaap met badkamers waarvan 1 met zitbad. De wooneetkamer is pas opnieuw geschilderd en de keuken heeft alle nodige voorzieningen. Verder is het strand op een steenworp afstand en vindt u alle nodige voorzieningen op maximaal 1 km. afstand. Heeft u interesse in deze woning, aarzel niet om ons te contacten voor jullie bezichtiging voordat een ander.........

UW FACILITEITEN: Airconditioning, Keuken, Koel/vries combi, Ligbad, Balkon.

Dit appartement in La Mata van 65 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 89.000,-, en bezichtigen kan zodra u ook kunt.

En op onze site van UwCasa vindt u, naast interessante Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: La Mata

La Mata is een leuk klein dorp net voor Torrevieja, aan de zonnige Costa Blanca. Het is er buiten het hoogseizoen om heerlijk rustig en u proeft het echte Spaanse leven. Op het centraal gelegen kerkplein staan in de zomer elke avond een paar kraampjes en zijn er een paar attracties voor de kleine kinderen onder ons. Rondom dit gezellige plein vindt u terrasjes om heerlijk te genieten van tapas, cerveza,  of sangria en waar het goed toeven is voor jong en oud. Alle soorten winkels zijn aanwezig, zoals een supermarkt, bakker als ook het postkantoor, Toerist office en de bus die elke 15 min naar de toeristische plaats Torrevieja vertrekt. Het zandstrand van La Mata is breed en lang maar zelfs in het hoogseizoen niet overdreven druk. Vanuit la Mata kan men heerlijk fietsen, rond om het Parc de Nature en genieten van de prachtige natuur.

UW CASA

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 89.000,00
  • Geplaatst op: 14-04-2019
  • Bekeken: 50 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.