Aangeboden: Afgeprijsde villa in MONTE PEGO op landgoed van 800 m2 met zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Afgeprijsde villa in MONTE PEGO op landgoed van 800 m2 met zwembad

Omschrijving:

UW villa in Monte Pegoen onze code: UWCASA-1104

Vanaf maart 2019 voor u verlaagd van € 249.000,- naar € 180.000,-! Deze 3 slaapkamer villa in Monte Pego is een koopje en biedt u als volgende eigenaar prachtig zeezicht, zoals te vinden op een landgoed van 800 m2. De bovenste verdieping bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, een open keuken, eetgedeelte, 1 slaap met 1 badkamers. Beneden zijn 2 ruime slaap met 2 badkamers meer. Beide verdiepingen zijn intern met elkaar verbonden, maar hebben ook aparte ingangen. Deze villa heeft tevens een eigen zwembad, buitendouche, barbecue en garage en is toegankelijk vanaf 2 straten. Deze en vergelijkbare mogelijkheden laten we u graag zien zodra dit jullie ook schikt.

UW FACILITEITEN:Open haard, Open keuken, Zeezicht, Zwembad privé.

Deze villa van 169 op 800 m2, met 3 slaap en 3 badkamers, kost NU maar € 180.000,-!

En op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Monte Pego

De heuvelachtige villawijk Monte Pego bevindt zich op ongeveer 8 km van de uitgestrekte zandstranden tussen Denia en Oliva en kenmerkt zich door prachtige vergezichten over de rijstvelden van het natuurpark La Marjal richting het intense blauw van de Middellandse Zee. Deze ruim opgezet woonwijk is zowel ideaal voor permanente bewoning als vakantiedoeleinden.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 180.000,00
  • Geplaatst op: 17-03-2019
  • Bekeken: 59 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.