Aangeboden: Finca in ORBA VALLEI met zeezicht en zwembad op ruim landgoed | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Finca in ORBA VALLEI met zeezicht en zwembad op ruim landgoed

Omschrijving:

UW finca in Orba Valleien onze code: UWCASA-XBC2330

Deze prachtige villa vindt  op een finca in Orba Vallei op een van de meeste idyllische locaties in dit deel van Spanje. En in een groene en heuvelachtige omgeving, met 100% privacy en prachtig uitzicht over de kustlijn van Denia. Dit huis biedt u als volgende eigenaar een grote woonkamer met houtkachel en toegang tot de glazen naya. Vanaf hier heeft u een adembenemend uitzicht vanaf alle kanten. Aangrenzend is een gezellige eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, met alle nodige elektrische apparaten. De buitendeur leidt u naar de tuin en de garage op dit landgoed van 2.314 m2 met een ruim zwembad en verschillende terrassen. 

UW FACILITEITEN:Zeezicht, Zwembad, Keuken, Garage, Houtkachel, Naya, Terrassen. 

Deze finca van 2.314 m2, en ruime villa met 3 slaap en 2 badkamers, kost u € 435.000,-, en bezichtigen kan zodra jullie ook kunnen.

Op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Orba Vallei

De Orba vallei vindt u landinwaarts op zo`n 10 minuten van Denia en staat bekend als een van de groenste gebieden van de Costa Blanca. De gehele vallei is een ondergronds waterreservoir dat voor de irrigatie van de vele sinaasappelbomen zorgdraagt. Het indrukwekkende zicht over de vallei met de Middellandse Zee op de achtergrond is simpelweg uniek. De dorpjes die hieraan toebehoren zijn Pedreguer, Benidoleig, Orba, Tormos, Sagra, Rafol, Benimeli, Sanet y Negrals en Beniarbeig. Deze rustige, heuvelachtige en voornamelijk groene omgeving, op korte afstand van het stadsleven van de kustplaats Denia, is de ideale bestemming voor permanente bewoning.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 435.000,00
  • Geplaatst op: 06-01-2019
  • Bekeken: 111 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.