Aangeboden: Mooi appartement in SANTA POLA met zeezicht en terras bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Mooi appartement in SANTA POLA met zeezicht en terras bij zwembad

Omschrijving:

UW appartement in Sante Polaen onze code: UWCASA-4311

Prachtig appartement met zeezicht in de urbanisatie Gran Alacant. Deze mooie woning is pas gerenoveerd en instapklaar voor u. De woonoppervlakte bedraagt 75 m2 en wordt verdeeld over 2 slaap met 1 badkamers, een lichte woon eetkamer en een open keuken. Ook beschikt u als volgende eigenaar van deze woning over een terras van 20 m2 dat uitkijkt op de zee. Dit complex heeft een parkeerplaats, een gemeenschappelijk zwembad en een tuin. Deze woning wordt volledig gemeubileerd aan u afgeleverd. Op een paar honderd meter van het strand, centrum en de wekelijkse markt, is dit een unieke locatie, toch? Neemt u contact op voor meer jullie bezichtiging en informatie?

UW FACILITEITEN:Keuken, Koel/vries combi, Oven, Wasmachine, Parkeerplaats privé, terras, Zeezicht, Zwembad gezamenlijk.

Dit appartement in Santa Pola van 75-95 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 132.000,-.

En op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Santa Pola

Deze badplaats aan de Costa Blanca biedt veel diversiteit, een prachtig zandstrand, gezellige boulevard en leuke winkels. De haven wordt gebruikt voor visserij en u vindt hier heerlijke verse vis en zeevruchten! Net achter Santa Pola bevinden zich enorme zoutmeren met veel vogelsoorten en mooie natuur. Via de stranden van Santa Pola kunt u heerlijk wandelen richting La Marina of zelfs Alicante!

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 132.000,00
  • Geplaatst op: 30-12-2018
  • Bekeken: 99 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.