Aangeboden: ACADEMIE-COLLEGES AMSTERDAM | Amsterdam | Cursus / Workshop | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding 30 mei t/m 5 juni

Bijzondere Aanbieding 30 mei t/m 5 juni

Aangeboden: ACADEMIE-COLLEGES AMSTERDAM

Kenmerken:

Omschrijving:

AMSTERDAMSE ACADEMIECOLLEGES

Deze colleges zijn bedoeld om grote thema's uit de geschiedenis op een wetenschappelijk aantrekkelijke manier aan te bieden aan een breed publiek.

Het thema van het nieuwe seizoen is 'EUROPA, KRUISPUNT VAN CULTUREN'.

Het college begint in de vroege tijd als Europa nog helemaal het terrein van de archeologie is. Wel huizen, spullen, en boerderijen - allemaal materiële cultuur - maar geen verhalen van en over mensen. Die komen met de Grieken, van wie teksten over henzelf en andere Europeanen bewaard gebleven zijn. Dan zijn er de Romeinen die in taal en in de materiële cultuur een onuitwisbare indruk op het continent hebben nagelaten met daarna de Gothen, Franken en Bourgondiërs die in hun voetsporen treden. En tenslotte de Arabieren in het westen en de Ottomanen in het oosten. Meer dan tweeduizend jaar aan culturele invloeden.

De colleges beginnen op 30 januari 2020 om 11.00 op Singel 452, ingang Doopsgezinde Singelkerk in Amsterdam en duren tot 13.00 uur. Het bijbehorende materiaal wordt digitaal aangeleverd. De reeks als geheel duurt tien weken en de prijs ervan is 175 euro. Voor meer informatie en om in te schrijven mailt u of belt u René van Royen 06.10810838.

Het bijbehorende materiaal wordt digitaal aangeleverd. De reeks als geheel duurt tien weken en de prijs ervan is 175 euro. Voor meer informatie en om in te schrijven gaat u naar www.latijnlezen.nl of belt u René van Royen 06.10810838.  

Informatie

 • Prijs: € 175,00
  Bieden
 • Geplaatst op: 19-12-2019
 • Bekeken: 1952 keer
 • Hoogste bod: -
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Bod uitbrengen

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.