Aangeboden: Appartement in ESTEPONA met balkon bij zee en zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Appartement in ESTEPONA met balkon bij zee en zwembad

Omschrijving:

UW CASA nieuw appartement in Estepona: UwCasa-7041NBA

Dit nieuwe appartement in Estepona verandert de manier waarop u vakantie houdt. U kunt hier namelijk op elk moment van het jaar van uw woning gebruik maken. En ook een gewaarborgd inkomen verdienen wanneer u het niet gebruikt. Een geweldige investeringskans op één van de meest populaire locaties van de Costa del Sol. Dit resort biedt u alle voorzieningen en comfort van een 4-sterrenhotel, wat zorgt voor een zorgeloos verblijf voor zowel eigenaars als bezoekers. De diensten omvatten een 24-uursreceptie, bagage- en conciërgeservice, evenals schoonmaakdiensten. Verder is er hier een geweldig restaurant ter plaatse en een pool-bar, dit alles op loopafstand van een geweldige golfbaan. De appartementen zijn allemaal strategisch georiënteerd en verhoogd gebouwd om uw uitzicht te maximaliseren. Alle huizen zijn volledig gemeubileerd en worden het hele jaar door onderhouden. Tevens zijn er voor u als eerste eigenaar een parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs.

Dit appartement in Estepona van 65-91 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 122.400,-. Jullie bezichtiging om uw favoriete nieuwe woning te kiezen inplannen?

UW FACILITEITEN: Balkon, Berging, Garage, Parkeerplaats privé, Zwembad gezamenlijk, Golfresort en meubelen.

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Estepona

De kuststad Estepona ligt in een vruchtbare vallei aan de voet van het Bermejo-gebergte dat tot een hoogte van bijna 1500 meter stijgt. De grote gemeente wordt gedomineerd door dit robuuste bergachtige terrein, dat de 23 kilometer lange kustlijn beschermt en een microklimaat creëert langs de stranden. Estepona heeft ongeveer 325 dagen zon per jaar, aanzienlijk boven het gemiddelde voor de regio. Met de komst van internationaal toerisme heeft Estepona zich snel aangepast aan de behoeften van zijn nieuwe bezoekers en burgers. Toerisme is de motor van de lokale economie, maar de bouwsector loopt niet ver achter. Estepona wordt momenteel beschouwd als dé gemeente in opkomst aan de Costa del Sol. De oude stad van Estepona, met zijn smalle straten, oude kerken en zonnige pleinen, heeft zijn authentieke kenmerken kunnen behouden, waardoor het een aangename plek is om uw tijd door te brengen. Interessante plaatsen om te bezoeken zijn bijvoorbeeld het centrale bloemenplein en de emblematische klokkentoren, het oudste kerkelijke gebouw aan de Costa del Sol.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exoneratieclausule:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 122.400,00
  • Geplaatst op: 04-08-2018
  • Bekeken: 156 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.