Aangeboden: Penthouse in TORREVIEJA aan Zee met Airco en Keuken | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Penthouse in TORREVIEJA aan Zee met Airco en Keuken

Omschrijving:

UW PENTHOUSE IN TORREVIEJA:UwCasa-4223

Uniek! Dit geweldige penthouse in Torrevieja vindt u op nog geen 60 meter van het strand en maar 500 meter van het centrum. Deze woning is gelegen op het zuiden waardoor u als eigenaar veel kunt genieten van de heerlijke Spaanse zon. Dit penthouse is voorzien van 3 slaap met 2 badkamers en wordt geheel gemeubileerd aan u verkocht. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en hebben inbouwkasten. Alle faciliteiten zoals supermarkt bars en restaurants vindt u direct om de hoek en op loopafstand vanaf dit slimme appartement. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging en meer informatie? Bezichtigen kan uiteraard zodra u kunt.

UW FACILITEITEN:Airconditioning, Keuken, Koel/vries combi, Magnetron, Oven, Wasmachine, Eerstelijns zee.

Dit penthouse in Torrevieja van 72-85 m2, met 3 slaap en 2 badkamers, kost u € 160.000,-.

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Torrevieja

Torrevieja staat zowel bekend om zijn zoutmeren als kuuroorden voor reuma, astma en ischias. De gemiddelde weersomstandigheden gedurende een jaar zien er als volgt uit: ongeveer 90% zon, 8% bewolking en maar 2% regen. In de wintermaanden kan de temperatuur nog oplopen tot ruim boven de 20 graden dus een uitstekende plaats om te overwinteren! De bereikbaarheid van Torrevieja is uitstekend te noemen en dit komt onder andere door de vliegvelden van Alicante en Murcia die beiden ongeveer 40 km van Torrevieja liggen.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exoneratieclausule:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 160.000,00
  • Geplaatst op: 22-07-2018
  • Bekeken: 159 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.