Aangeboden: Leuk appartement in TORREVIEJA met zeezicht en terrassen bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Leuk appartement in TORREVIEJA met zeezicht en terrassen bij zwembad

Omschrijving:

UW APPARTEMENT IN TORREVIEJA:UwCasa-1996

Aan de rand van deze mooie bruisende stad in de wijk Aqua Nuevas op nog geen kilometer van het strand vindt u dit leuke appartement in Torrevieja. Dit appartement bevindt zich op de vijfde etage en heeft prachtig zicht over de Middellandse Zee en het mooie aangelegde gemeentelijke park voor de deur. Deze woning is voorzien van twee slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche. Tevens is de boiler geheel nieuw en is de woning voorzien van airconditioning warm en koud. Via een externe trap bereikt u het zonnige dakterras met zeezicht en aan de andere zijde het unieke zicht over de mooie zoutmeren, echt overweldigend. En dit complex heeft twee ruime gemeenschappelijke zwembaden en een kinderbad. Het wordt geheel gemeubileerd aan u verkocht en deze woning heeft een zeer ruime garage onder het complex wat bij deze mooie woning hoort. Dit appartement moet u als eventueel volgende eigenaar echt even zien! Nemen jullie voor bezichtiging en meer informatie even contact met ons op?

Dit appartement in TORREVIEJA van 52-60 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 89.000,-.

UW FACILITEITEN:Airconditioning, Keuken, Koel/vries combi, Oven, Wasmachine, Balkon, Dakterras, Keldergarage, Zeezicht, Zwembad gezamenlijk.

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Torrevieja

Torrevieja staat zowel bekend om zijn zoutmeren als kuuroorden voor reuma, astma en ischias. De gemiddelde weersomstandigheden gedurende een jaar zien er als volgt uit: ongeveer 90% zon, 8% bewolking en 2% regen. In de wintermaanden kan de temperatuur nog oplopen tot ruim boven de 20 graden dus een uitstekende plaats om te overwinteren! De bereikbaarheid van Torrevieja is uitstekend te noemen en dit komt onder andere door de vliegvelden van Alicante en Murcia die beiden ongeveer 40 km van Torrevieja liggen.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exoneratieclausule:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 89.000,00
  • Geplaatst op: 15-07-2018
  • Bekeken: 203 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.