Aangeboden: Sterk afgeprijsde villa in ROJALES op landgoed van 1.000 m2 | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Sterk afgeprijsde villa in ROJALES op landgoed van 1.000 m2

Omschrijving:

Vanaf juli 2018 voor u verlaagd van € 745.000,- naar € 658.000,-! 

UW VILLA IN ROJALES:UwCasa-1904

Deze fantastische en zonnige villa in Rojales is te vinden in een luxe villa wijk en bij het centrum. In deze villa beschikt u maar liefst over 4 ruime slaap met 4 badkamers, waarvan er 2 en-suite zijn. Er zijn echter ook 2 ruime zonnige woonkamers en 2 volwaardige keukens in het ruime pand aanwezig wat verdeeld is over 2 verdiepingen, allen in een topconditie en voorzien van dubbelglas en airconditioning. Deze villa is voorzien van vloerverwarming en heeft een prachtige gashaard wat het huis heerlijk verwarmd in de wintermaanden. Dit prachtige appartement op de benedenverdieping is voorzien van een privé ingang, Op dit landgoed van 1.000 m² is een groot zwembad en de tuin is prachtig ingedeeld met diverse bomen waardoor u veel privacy heeft. Uw auto kunt u parkeren op het eigen terrein en er is ook een ruime garage met veel opslagruimte. Alle voorzieningen zoals bars, winkels, restaurants zijn in uw directe omgeving. Neemt u even contact met ons op voor een snelle bezichtiging?

UW FACILITEITEN:Airconditioning, Keuken, Ligbad, Separate douche, Balkon, Berging, Garage, Parkeerplaats privé, Tuin, Terras, Zwembad privé.

Deze villa in Rojales van 311 m2 op een landgoed van 1.000 m2, met 4 slaap en 4 badkamers, kost NU maar € 658.000,-. Bezichtigen kan zodra jullie kunnen.

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Rojales

Rojales is een landelijk dorp, dat gelegen is in de regio Costa Blanca Zuid, die bekend staat als een van de gezondste gebieden ter wereld. Uniek is, dat patiënten met o.a. reuma en longproblemen hier veel minder of geen klachten hebben. Het dorp bevindt zich op 10 min. rij-afstand van het prachtige strand en de parken van Guardamar del Segura.  Rojales zelf heeft meerder mooie wijken, waar het relaxt wonen is met in de directe omgeving vele winkels, restaurants, bars en (avond)markten en op korte afstand gezellige winkelcentra. Daarnaast biedt het ook cultuur en ontspanning. Het heeft een eigen golfbaan, theater en waterpark. Interessant is het gebied met de nog bewoonde rots woningen, waarin ook kunstenaars te vinden zijn, die daar werken en hun producten verkopen. ‘ s Zomers zijn er ook evenementen met muziek. Vanuit Rojales zijn er mooie dagtochten te maken. Het vliegveld van Alicante bevindt zich op een half uurtje rijden.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exoneratieclausule:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 658.000,00
  • Geplaatst op: 13-07-2018
  • Bekeken: 250 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.