Aangeboden: Tof appartement in La Marina met nieuwe keuken en meubelen | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Tof appartement in La Marina met nieuwe keuken en meubelen

Omschrijving:

Uw appartement in La Marina:UWCASA-1419

Dit zeer prijsgunstige appartement in La Marina met zeezicht staat in het centrum van deze plaats. Deze woning vindt u op maar 500 meter van de Middellandse Zee, en zeer dichtbij winkels, restaurants en barretjes. En de afstand naar Alicante airport is maar 30 kilometer. Dit appartement wordt volledig gemeubileerd aan u verkocht, en er is recentelijk een nieuwe keuken in geplaatst. Naast het complex is een garagebox gelokaliseerd, waar nog meerdere parkeerplaatsen te koop zijn. Daarnaast is er uiteraard genoeg plaats om uw auto op straat te parkeren. Neemt u contact met ons op voor bezichtiging of meer informatie over dit aantrekkelijke appartement in La Marina, voordat een ander …….

UW FACILITEITEN:Airconditioning, nieuwe Keuken, Oven, Ligbad, Balkon, Zeezicht.

Dit appartement in La Marina van 89-94 m2,  met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 75.000,-. Bezichtigen kan zodra u kunt.

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: La Marina

La Marina ligt aan de Costa Blanca op ongeveer 25 kilometer van de luchthaven van Alicante. Deze idyllische kustplaats is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter is het tevens als een van de gezondste plaatsen van Europa beschouwd. De lange zandstranden grenzend aan duingebied met pijnbomen, zijn schoon en zelf in het hoogseizoen is er genoeg ruimte. Direct aan de Middellandse Zee, vindt je gezellige gelegenheden, waar je voor een redelijk bedrag goed kunt eten, koffie drinken of een pilsje kunt pakken. Ook in de urbanisatie aan de rand van La Marina, vind u in de directe omgeving diverse winkelcentra, een bodega, barretjes, restaurants en een medisch centrum. Op de weekmarkt kunt u terecht voor al uw dagverse producten.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt natuurlijk een woning die precies bij u past. Daarbij kunt u veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichterbij dan u denkt. En, dat alles met veel minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een passende voorselectie om binnenkort met u te bezichtigen, en daardoor snel uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we uw nieuwe eigendom ook renderend voor u verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor snel overleg? 

Exoneratieclausule:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 75.000,00
  • Geplaatst op: 03-06-2018
  • Bekeken: 240 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.