Aangeboden: Nieuw appartement in Guardamar met balkon bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Nieuw appartement in Guardamar met balkon bij zwembad

Omschrijving:

Uw appartement in GuardamarUWCASA1940NB

Dit appartement in Guardamar is vanaf april 2018 voor u verlaagd van € 159.000,- naar € 152.000,-! En dit appartement in Guardamar vindt u binnen een uniek project bij een zwembad. Hierin word de begane grond verdieping gebruikt voor commerciële doeleinden. En de eerste en tweede verdieping van dit pand worden voorzien van woningen met 1 slaapkamer (vanaf € 114.000,-) en 2 slaapkamers. Deze woning zijn erg gunstig ingedeeld en worden gebouwd met hoogwaardige materialen. Een parkeerplaats in de ondergrondse garage is inclusief in de prijs. Maakt u nu een afspraak met ons om dit project te bezichtigen en zelf uw droomhuis te kiezen, vlakbij het centrum van deze plaats?

UW FACILITEITEN:Keuken, Separate douche, Balkon, Dakterras, Garage, Parkeerplaats privé, Zwembad gezamenlijk.

Dit appartement van 81-91 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u NU € 152.000,-

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Guardamar

De witte schuimkoppen op de branding van het azuurblauwe water van de Middellandse zee laten op ieder een onvergetelijke indruk achter. Het glasheldere water van het met de blauwe vlag uitgeruste strand, nodigt uit tot zwemplezier. Het natuurpark van pijnbomen en palmen biedt de nieuwe jachthaven van Guardamar en de boten een natuurlijk bescherming. Op de kade, die tot ver in de zee door loopt, kunt u fantastisch vissen. Het strand is van wit zand met daarachter mooie duinen.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt natuurlijk een woning die precies bij u past. Daarbij kunt u veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichterbij dan u denkt. En, dat alles met veel minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een passende voorselectie om binnenkort met u te bezichtigen, en daardoor snel uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we uw nieuwe eigendom ook renderend voor u verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exoneratieclausule:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 152.000,00
  • Geplaatst op: 14-04-2018
  • Bekeken: 243 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.