Aangeboden: Prachtig appartement in Orihuela Costa | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Prachtig appartement in Orihuela Costa

Omschrijving:

Uw Appartement in Orihuela Costa UWCASA-4207

Dit prachtige appartement in Orihuela Costa vindt u op korte afstand van de zandstranden en het centrum binnen een keurig onderhouden complex. In dit complex is dit appartement voor u te koop en u vindt het op de eerste verdieping, met een Westelijke oriëntatie. Deze woning wordt geheel gemeubileerd aan u verkocht, inclusief privé parkeerplaats. Neemt u even contact op voor bezichtiging of meer informatie?

UW FACILITEITEN: Airconditioning, Keuken, Koel/vries combi, Oven, Wasmachine, Ligbad, Separate douche, Balkon, Parkeerplaats privé, Zwembad gezamenlijk.

Dit appartement in Orihuela Costa van 75-90 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 110.000,-.

Op de site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste en zonnigste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Orihuela Costa

Orihuela Costa grenst aan het gebied van Torrevieja. Aan de Orihuela Costa vindt u de stranden van Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig en Campoamor. Orihuela Costa is net zoals Torrevieja een zeer populair vakantieoord met het hele jaar door een gezellig uitgaansleven. De kwaliteit van de stranden en het zwemwater voldoen aan de hoge eisen van de E.U. In de nabijheid bevinden zich diversen golfterreinen zoals Campoamor, Las Ramblas, Villamartin Las Colinas, Lo Romero, Vistabella, La Finca en La Marquesa. 

UW CASA
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt natuurlijk een woning die precies bij u past. Daarbij kunt u veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden is nu dichterbij dan u denkt. En, dat alles met veel minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een passende voorselectie om binnenkort met u te bezichtigen, en daardoor snel uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker uit ons zeer ruime en gevarieerd assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Eventueel kunnen we uw nieuwe eigendom ook renderend voor u verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 110.000,00
  • Geplaatst op: 25-03-2018
  • Bekeken: 207 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.