Aangeboden: Golfvakantie in de Dordogne vanuit een comfortabel, 6 persoons, vakantiehuis.. | Hoorn | Vakanties & Reizen | Golf vakanties | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Golfvakantie in de Dordogne vanuit een comfortabel, 6 persoons, vakantiehuis..

Kenmerken:

Omschrijving:

Welkom in mijn schaduwrijke vakantiehuis op de,niet, elitaire, Souillac Golf en Countryclub . Deze Club biedt u een schitterend gelegen 18 holes golfbaan.Zij is gesitueerd op de grens van de streken Lot/Dordogne.

Reisafstand vanaf Utrecht; plm.1.050Km.

Tussen de greens verscholen bevinden zich de huizen waar u kunt verblijven. Deze hebben 4 sterrenkwaliteit.

Zo ook ons huis lodge No. 12 dat door ons wordt verhuurd.

De afgelopen periode hebben wij gebruikt om dit huis op de Nederlandse standaard te brengen. Zo zijn de bedden in de masterbedroom en in de kleinste slaapkamer door boxsprings vervangen Bij de middelste slaapkamer, qua grootte, zijn de matrassen vernieuwd. Dit geldt ook voor de banken in de huiskamer en het tuinmeubilair. Dat het huis recentelijk buitenom is geschilderd is een leuke wetenswaardigheid.Voor warme dagen zijn er 4 ventilatoren aanwezig. Het huis ligt dichtbij alle centrale voorzieningen zoals de brasserie, het centrale zwembad, de receptie, de tennisbaan en baan No. 1 ligt naast het huis.

Wij beschikken zelf over een opslag voor onze eigendommen. Dit betekent dat u het gehele huis tot uw beschikking heeft!!

Voor een uitgebreide omschrijving van het terrein, de omgeving en de shoppingmogelijkheden verwijs ik u graag naar de internetsite  Ook alle reserveringen lopen via deze site. Zie bovenstaande URL.

N.B.

Bijgaande foto's betreffen huis No.12.

Honden zijn in dit chalet welkom maar is er niet echt op ingericht!!.

Chalet kan per voorkeursboeking worden geboekt.

Prijsgroep: Type Pericord.

NOG VRAGEN?? MIJ KONTAKTEN.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 03-04-2018
  • Bekeken: 1086 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.